Le Blanc Logo

Glazenwasserij

Glazenwassen is een specialiteit van Le Blanc. Wij hebben een ruime praktijkervaring met vrijwel alle soorten gebouwen. Wij streven naar een veilige en gezonde manier van werken.

Doelstellingen
  • Een bijdrage leveren aan het aanzicht van een gebouw.
  • Zorgen voor een representatieve uitstraling en een schone werkomgeving.
Wij zijn bekend met de veiligheidsvoorschriften voor werken op hoogte. Wij verzorgen deze werkzaamheden voor onder andere makelaars, woningbouwverenigingen, bedrijven en particulieren.

Wij stemmen de reinigingsmethoden en producten voor elke situatie zorgvuldig af. Deze voldoen altijd aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden.

Wij hebben veel ervaring in projecten met hoogwerkers, maar ook met het "ouderwetse ladderwerk". Wij gebruiken de zogenaamde Tuckerstok, zodat uw ramen én kozijnen voor onze glazenwassers vanaf de grond te reinigen zijn tot zelfs 15 meter hoogte. Dit moderne, geavanceerde systeem garandeert onze kwaliteit en snelle service. Aangezien wij een mobiele voorraadtank met 500 liter water inzetten, zullen wij niet hoeven aanbellen voor "een emmertje water".